4x Culturele cadeautips


Ben jij nog op zoek naar een bijzonder cadeau om onder de kerstboom te leggen? Geef dit jaar dan eens cultuur cadeau! Origineel en helemaal van deze tijd. Wij geven jullie vier onvergetelijke CultuurWerkt! cadeautips voor thuis en uit:


CADEAUTIP | Pillows Hotels

Pillows_Anna_van_den_Vondel_Amsterdam_The_Living_15

Voor wie? Je partner of een vriend(in) omdat ze het wel verdienen om even te ontspannen in een prachtig designhotel met in elke kamer kunst aan de wand! Laat ze genieten van een heerlijk en luxueus thuisgevoel in bijzondere steden of een verrukkelijk landgoed.


Ik wil dit cadeau geven met 20% voordeel!


CADEAUTIP | My Cartoon

my-cartoon-nieuw-4

Voor wie? Voor een echte dierenvriend! Transformeer zijn of haar geliefde huisdier in een uniek meesterwerk. Het maakt niet uit of je een hond, kat, konijn, vogel, paard of reptiel hebt, elk dier is mogelijk. De artiesten van My Cartoon ontwerpen jouw huisdier in een kostuum naar keuze. Kies een stijl, upload een foto en zij doen de rest.


Ik wil dit cadeau geven met 25% voordeel!


CADEAUTIP: Romanovs in de ban van de ridders

Evabloem_Hermitage-026.jpg-1

Voor wie? Het hele gezin, om gezellig er op uit te gaan! Beleef deze kerstvakantie samen de middeleeuwen in de Hermitage Amsterdam. Ontdek de prachtige middeleeuwse kunstcollectie in een spectaculair vormgegeven tentoonstelling. Als jullie de adembenemende pronkstukken bekijken kunnen je kids meedoen aan een spannende speurtocht: Op drakentocht in de riddertijd.


Ik wil dit cadeau geven met 20% voordeel!


CADEAUTIP: STRAAT Museum

straat

Voor wie? Je beste vriend(in), om samen weer quality time te hebben én iets heel moois te beleven. Ontdek samen meer dan 150 werken van 130+ street art kunstenaars in het museum STRAAT. Hier worden zowel de grootste internationale namen als aanstormende talenten tentoongesteld. STRAAT is gehuisvest in een vroegere scheepsloods van 8000 m² op de NDSM-werf in Amsterdam. Verwacht een unieke ervaring én prachtige blijvende herinnering.


Ik wil dit cadeau geven met € 2,50 voordeel!