'Inspirerend op een verrassende manier'


Het CultuurWerkt! team ontdekt hoe we in coronatijd off- én online kunnen genieten van kunst en cultuur. Projectmanager Anne ging op zoek naar wooninspiratie met Tijdschrift.nl en deelt haar ervaring.

Wat heb je gekozen?
Een abonnement van drie maanden via app Tijdschrift.nl. Nu de dagen korter zijn leek het me een fijn vooruitzicht om me ‘s avonds met een tijdschrift op de bank te installeren. Deze app biedt maar liefst 75 Nederlandse tijdschriften aan die je vanaf de tablet, telefoon of laptop kunt bekijken.

Er zit altijd iets voor je bij, of je nu opzoek bent naar inspiratie door de nieuwste mode, reisverhalen, kleurrijke strips, natuurfotografie, interieur en design tips, weetjes over auto’s, recepten voor thuiskoks, beauty geheimen of tips vanuit de psychologie. Er is voor iedereen een tijdschrift dat bij je past. Bekende titels zijn LINDA., Vogue, National Geographic, Donald Duck, VT Wonen, Autoweek, Elle Eten, Quest en Libelle en nog veel meer, zelfs tijdschriften voor kinderen. En dat is handig, want je mag deze app op maar liefst vier apparaten tegelijk gebruiken.

Hoe zorgde deze aanbieding voor inspiratie?
Ik ben zelf een verslinder van luxe mode tijdschriften, Vogue, Harpers Bazaar, Elle, Nouveau, ze staan allemaal ook op Tijdschrift.nl. Ik vond het nu juist leuk om het buiten mijn comfortzone te zoeken. Doordat je toegang hebt tot 75 titels kan dat ook, je kunt gewoon rondneuzen zonder dat dit je kapitalen kost.

Ik had het idee dat deze app me kon helpen bij het opstarten van een paar leuke thuisprojecten. Ik wil al tijden iets aan de inrichting van ons huis doen. Nu kan ik snuffelen in Eigen Huis en Interieur, Elle Decoration, VT Wonen én Ariadne Home. Ik koos voor de VT Wonen DIY special, ontzettend leuk. Het artikel over Tanja van Hoogdalem, DIY ontwerper, die alles in huis zelf maakt, inspireerde me op een verrassende manier. Ze vertelt dat ze gemotiveerd raakte om alles zelf uit te zoeken toen ze op zichzelf ging wonen. Een leuke quote uit het artikel met Tanja: “Een huis vol zelf gemaakte meubels voelt heel erg als jij!”

Kortom: Tijdschrift.nl is meer dan een blaadje voor op de bank. De inspiratie kan je deze herfst misschien net dat duwtje geven om een oude hobby of nieuw project op te pakken. Maar je mag natuurlijk ook gewoon even lekker ontspannen met de LINDA. of Libelle zonder enige ambitie, enkel om even alles te vergeten en je onder te dompelen in een mooie reportage.

Over de aanbieding
Als lid van CultuurWerkt! kun je dit abonnement van drie maanden met voordeel aanschaffen. Je mag de app op vier apparaten tegelijk gebruiken. Geschikt dus voor het hele gezin!

Wil je ook drie maanden voordelig genieten van de mooiste tijdschriften? Ga dan snel naar de aanbieding!

Ga naar aanbieding