Interactief, scherp en humoristisch: innovatie-expert Arjen Banach


Van 11 tot en met 15 november 2019 organiseert CultuurWerkt! de Week van Cultuur & Werk. Met creativity boosts bij bedrijven, publieke performances, een kennisevent en een knallende afsluiter kunnen vernieuwers, HR-professionals en managers ervaren hoe de inzet van kunst en cultuur hun bedrijf een voorsprong geeft.

Tijdens deze week organiseert CultuurWerkt! op 12 november het evenement Futureproof door kunst & cultuur in de CIRCL in Amsterdam, waar je kunt ervaren hoe kunst en cultuur helpen uitdagingen binnen jouw organisatie op een creatieve wijze te benaderen. Zo zal dagvoorzitter Arjen Banach antwoord geven op die ene prangende vraag: hoe ontwikkel je creativiteit en innovatief denkvermogen binnen jouw afdeling of organisatie?

 

 

Met zijn lezingen mag Arjen Banach wekelijks op het podium staan om professionals door heel Nederland te inspireren en te activeren met zijn kennis over de kunst van veranderen, organisatiecultuur, leiderschap en werkgeluk. Hij liet al van zich horen via het AD, NPO Radio 2, Intermediair, TEDx en Sprout. In zijn verhalen voeren humor, interactie, prikkelende vragen en eyeopeners de boventoon. Hij laat inzien dat het anders kan, maakt concreet hoe dat moet en motiveert om de stap te maken van theorie naar praktijk. Met een frisse blik geeft hij antwoord op de vraag hoe organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd. Wat zijn de essentiële ingrediënten voor een inspirerende organisatiecultuur waarin je iedereen meekrijgt? Wat maakt op dit moment al het verschil tussen een succesvolle en een minder succesvolle organisatie, en hoe houd je dat succes vast in de toekomst? Daarvoor moet je niet gefocust zijn op voortgang, maar op vooruitgang, is zijn statement.

Hoe je dat voor elkaar krijgt, ontdek je op 12 november tijdens het evenement Futureproof door kunst & cultuur in de CIRCL in Amsterdam, waar hij je wegwijs maakt in de meest inspirerende ideeën over toekomstbestendige organisaties. 

Schrijf je nu in om het event gratis bij te wonen!

Schrijf je in