Black Friday: verzamel ervaringen en geen spullen


Vaak doen mensen mee aan Black Friday om cadeautjes voor de feestdagen in te slaan. Want het geven van fysieke cadeaus lijkt vaak de enige optie. Wij vinden dat we beter ervaringen kunnen verzamelen dan spullen. Kies eens voor een 'belevenis' als cadeau: samen een museum bezoeken, een ticket voor een concert of theatervoorstelling of ga voor een stedentripje… Er zijn zoveel mogelijkheden! Als CultuurWerkt! lid kun je al met prachtige kortingen genoeg ‘belevenissen’ cadeau geven. Maar er is nog veel meer te ontdekken in Nederland! Wij geven je drie tips:


TIP: Eventim Nederland

titanic_de_musical

Krijg aanstaande vrijdag tot wel 60% Black Friday korting op de allermooiste musicals, concerten en theaterproducties op de website van Eventim Nederland. Is een musical kaartje normaal te duur voor jou? Scoor deze dan op Black Friday extra voordelig! Hou je meer van een mooi concert? Ook dit kun je met extra korting kopen.

Wat: Musical, theater, concerten
Waar: Website van Eventim
Wanneer: 26 nov. 2021


TIP: Pathé Thuis

Tijdens Black Friday kun je bij Pathé Thuis vanaf vrijdag 26 november tot Cyber Monday genieten van de beste films met hoge kortingen. Een heerlijke ervaring en gewoon thuis! Weet jij al welke film je gaat bekijken?

Wat: Film
Waar: Thuis
Wanneer: 26 t/m 29 nov. 2021


TIP: Gorcums Museum

5aa70922-7804-4519-8a60-2d51d032bdae

Wie aanstaande vrijdag het Gorcums Museum bezoekt en geheel in het zwart is gekleed, mag gratis naar binnen en krijgt ook nog eens een gratis kop koffie. Zwart uiteraard! Het museum op de Grote Markt van Gorinchem haakt met deze actie aan bij Black Friday. Deze sluit namelijk prima aan bij de expositie KleurTonen waarbij kunstwerken gerangschikt zijn op kleur.

Zo ben jij weer een bijzondere ervaring rijker!

Wat: Museum
Waar: Thuis
Wanneer: 26 t/m 29 nov. 2021