Cultuurtips voor thuis en uit


Morgen is er weer een persconferentie. Wat de maatregelen ook gaan worden, CultuurWerkt! brengt in elke situatie cultuur naar je toe. Deze week drie tips voor thuis en uit. Veel plezier!


TIP | Undercover seizoen 3

Heb jij 21 november al in je agenda gezet? Wij kunnen dan namelijk weer genieten van 'd'n Fer', ook wel Ferry Bouman in Undercover. Wanneer Ferry – gespeeld door Frank Lammers – uit de bak komt, moeten undercover agent Bob Lemmens – gespeeld door Tom Waes – en hij samen gaan werken voor een gevaarlijke undercovermissie. De vraag is of dat gaat lukken met de onderliggende spanningen die spelen tussen de twee. Wij kunnen niet wachten op deze heerlijke serie!

Wat: Serie
Waar: Netflix
Wanneer: Vanaf 21 nov. 2021


TIP | Hillywood Tours

20160609_MediaPark_006-9690

Heb je zin in een dagje uit? Ga dan eens naar Hillywood (Hilversum)! Hier gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie.

Een van de gidsen neemt je mee in een tram voor een unieke en uitgebreide rondleiding over het Media Park. Een gebied van maar liefst 57.000m2! Je komt op de leukste plekken als de Walk of Fame, Studio 21, het decorcentrum en de studiostraat.

Nog mooier: je kunt zelfs even plaats nemen op de echte Voice of Holland-stoelen of ga even zitten achter de desk van RTL Boulevard. Een geweldig uitje dus voor jong en oud!

Wat: Hillywood Tours
Waar: Media Park, Hilversum
Wanneer: Elke zat. & zo. | In de kerstvakantie van di. t/m zo.


Tip | Podcast Musical Moods

bsp-static.playbill

Zin in een musical, maar zijn de theaters gesloten? Luister dan eens  naar de geweldige podcast Musical Moods gepresenteerd door Frits Sissing. Ontdek de mooiste muziek uit nationale en internationale musicals. Geniet bijvoorbeeld van de prachtige stem van Julie Andrews in Cinderella of luister naar muziek uit de musical Soldaat van Oranje

Wat: Musical Moods
Waar: Podcast
Wanneer: Luisteren wanneer je maar wilt