De culturele zomer van onze nieuwe collega Frank


Acht weken geleden konden wij ons niet voorstellen dat we weer spontaan naar de bioscoop konden gaan of ploffen in de pluche stoelen van het theater. Het lijkt er op dat we daar bijna zijn. Een zinderende zomer staat voor de deur! Onze nieuwe collega Frank kan ook niet wachten. ‘Ik heb ontzettend veel zin om naar het concert te gaan van De Jeugd Van Tegenwoordig!’


Hi Frank, jij bent net begonnen als accountmanager bij CultuurWerkt! Vertel eens iets over jezelf!
‘Mijn naam is Frank Hop, ik ben 30 jaar en sinds 1 juni 2021 versterk ik het team van CultuurWerkt!. Ik heb de studie Kunst, Cultuur & Media afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als accountmanager bij een bedrijf voor medische apparatuur maar ik ben nu vooral heel blij dat ik terug ben bij mijn ‘roots’. Werken in de culturele sector!’

Solliciteren in coronatijd, hoe was dat?
‘Haha, dat was een nieuwe ervaring en even schakelen. Alles was online, dus soms was het best lastig om een goed beeld te schetsen van de organisatie als je er nog geen stap hebt binnen gezet. Tegelijkertijd voelde ik me wel gelijk op mijn gemak, zelfs online! En gelukkig heb ik het hele team ook in real life ontmoet tijdens een smakelijke food wandeling in Amsterdam.’

Waar kijk jij het meest naar uit deze zomer?
‘In het najaar heb ik een concert van De Jeugd Van Tegenwoordig die al sinds april 2020 is uitgesteld. Deze gaat hoogstwaarschijnlijk nu écht door. Hier kijk ik heel erg naar uit. Daarnaast vind ik het heel erg leuk dat ik vanuit CultuurWerkt! bij de première van Adem kan zijn. Deze voorstelling is speciaal ontwikkeld voor de zorg. Actrice Suzan Seegers vertelt het verhaal van twee zorgmedewerkers en wat ze allemaal meemaken in deze pandemie. Ik ben heel benieuwd. Als laatste staat een bezoek aan Het Scheepvaartmuseum op mijn lijstje. Hier wil ik al zo lang heen!’

Waar zou jij graag heen willen met je nieuwe collega’s?
‘Een combinatie is altijd goed. Iets actiefs, cultureels en als afsluiter ergens borrelen en lekker eten. Misschien een leuke rondvaart in de stad waar ik waarschijnlijk binnenkort ga wonen, Utrecht. Dan leer ik, naast mijn collega’s, deze stad ook beter kennen.’

Wat kunnen we van jou verwachten bij CultuurWerkt!?
‘Een hele hoop betrokkenheid. Zowel intern als naar de klanten toe van CultuurWerkt!. Zij kunnen van mij verwachten dat ik een hands-on mentaliteit heb en dat ik samen met de klant leuke en creatieve manieren ga bedenken om van CultuurWerkt! een succes te maken onder hun medewerkers zodat iedereen kan genieten van de exclusieve aanbiedingen en winacties.’

Wil jij net als Frank ook  naar Het Scheepvaartmuseum? Bij CultuurWerkt! krijg je wel 50% voordeel op je ticket! Boek dus snel kaarten en geniet van dit prachtige museum.

Ga naar aanbieding