Innovator en piraat: Kim Spinder spreker tijdens Futureproof door kunst & cultuur


Van 11 tot en met 15 november 2019 organiseert CultuurWerkt! de Week van Cultuur & Werk. Daar ontdekken managers, HR-professionals en vernieuwers hoe ze dankzij kunst en cultuur hun bedrijf op een voorsprong kunnen zetten. Van publieke performances tot creativity boosts bij bedrijven – tijdens de Week van Cultuur & Werk staan kunst, cultuur en creativiteit centraal.

Onderdeel van de Week van Cultuur & Werk is het evenement Futureproof door kunst & cultuur, dat op 12 november plaatsvindt in de CIRCL in Amsterdam. Daar kun je ervaren hoe je uitdagingen binnen jouw organisatie op een creatieve manier aanvliegt. Een van de sprekers is  Kim Spinder, die laat zien hoe je creativiteit en innovatief denkvermogen ontwikkelt binnen jouw afdeling of organisatie.

 

 

Kim Spinder bracht met haar innovatieprogramma’s al vele organisaties in beweging. Ze hielp al eerder onder meer KLM, gemeenten en ministeries aan een nieuwe mindset, met bijbehorende nieuwe vaardigheden en technologieën. Ook vertelt ze regelmatig over haar ervaringen in lezingen en workshops. Daarnaast schreef ze twee handleidingen, Het Kleine Innovatieboek en We Quit Mail, en kun je haar beluisteren via haar podcast de Innovatie Wasstraat, die al meer dan 50.000 keer werd beluisterd.

In haar presentatie neemt Kim Spinder luisteraars op enthousiaste wijze mee in de toekomst: hoe ontwikkel je als organisatie een mindset die toekomstbestendig is? Daarbij put ze uit de lessen die ze dankzij haar jarenlange ervaring opdeed in de praktijk. Daarbij is het belangrijk het lef te hebben om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken te ontwikkelen. Creativiteit is daarbij van onmisbaar belang – een vaardigheid die je opdoet door jezelf te prikkelen en te verrassen.

Je kunt Kim bewonderen op 12 november tijdens het evenement Futureproof door kunst & cultuur in de CIRCL in Amsterdam, waar ze je wegwijs maakt in de meest inspirerende ideeën over toekomstbestendige organisaties. Meer informatie over de Week van Cultuur & Werk vind je hier.

Schrijf je nu gratis in!