Knallende cultuurtips


Tien, negen, acht … Ohnee, nog even wachten! Hebben jullie ook zo’n zin in Oud en Nieuw? Wij kunnen niet wachten! Helaas zit een leuk feestje er niet in. Gelukkig zijn er genoeg andere leuke activiteiten om het nieuwe jaar in te luiden. Wij geven jullie drie cultuurtips:


TIP: Top 2000 online café

Schermafbeelding-2019-11-28-om-20.01.00

Elk jaar kunnen we via de televisie genieten van het bekendste muziekcafé van Nederland: het top 2000 café! Maar wisten jullie dat er ook een interactieve online versie is? Ontdek het café in 360 graden samen met Leo Blokhuis en Matthijs van Nieuwkerk. Bekijk albumhoezen vol verhalen en anekdotes, talloze beeld- en geluidsfragmenten uit de popgeschiedenis óf doe mee met verschillende quizzen. Veel plezier!

Wat: Online
Waar: top2000onlinecafe.nporadio2.nl


TIP: Peter Pannekoek - oudejaarsconference 2021

Campagnebeeld-Peter-Pannekoek-Nieuw-Bloed__ScaleMaxWidthWzE0MDBd_CompressedW10

Peter Pannekoek behoort tot de top van het Nederlandse cabaret. Met zijn laatste voorstelling, het bejubelde Later was alles beter, won hij de Neerlands Hoop. De prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Nu waagt hij zich voor het eerst aan de prestigieuze Oudejaarsconference! Dus pak een oliebol en geniet van deze heerlijk ouderwetse TV avond.

Wat: Cabaret
Waar: Thuis
Wanneer: 31 dec. 2021TIP: Hotelovernachting met Oud en Nieuw

Sandton_IJsselhotel_Holiday_09

Begin het jaar goed en ga lekker een nachtje weg met Oud en Nieuw! Geniet bijvoorbeeld van een feestelijk en luxueus thuisgevoel bij Pillows Hotels in Nederland en België. Drink champagne, neem een oliebol en word heerlijk wakker in een charmante kamer mét kunst aan de wand!

Wat: Pillows Hotels
Waar: Diverse locaties in Nederland en België
Wanneer: 31 dec. 2021