Leren van spoken word: Braenworks geeft workshop tijdens Futureproof door kunst & cultuur


Van 11 tot en met 15 november 2019 vindt de Week van Cultuur & Werk, georganiseerd door CultuurWerkt!, plaats. Onderdeel van het programma is ook het evenement Futureproof door kunst & cultuur op 12 november in de CIRCL in Amsterdam. Daar zal onder meer Teun Castelein een rondleiding geven door het kunstenaarsbrein en geeft Eveline Stam een workshop visueel brainstormen. Daarnaast zal Kevin de Randamie van Braenworks in zijn workshop Spoken Word: bereik de wereld van morgen laten zien hoe kunst en cultuur helpen uitdagingen binnen jouw organisatie op een creatieve wijze te benaderen.

Kevin de Randamie begon zijn carrière als hiphopper: onder de naam Blaxtar bestormde hij het podium, en won hij in 2006 de Grote Prijs van Nederland. Hij bracht vervolgens enkele albums uit, waarop hij nogmaals zijn talent liet horen. Met zijn Braenworks Academy leert Kevin nu andere artiesten en creatievelingen ondernemen, waarbij hij put uit zijn eigen ervaringen. Zo stond hij onder meer zijn broer Typhoon bij in diens zakelijke beslissingen. Door al die ervaringen deed hij een belangrijk inzicht op: creatieve professionals kunnen veel leren van zakelijke professionals, maar ook andersom.

 

Tijdens zijn workshop over spoken word laat hij zien wat het bedrijfsleven kan leren van deze kunstvorm: hoe leer je beter communiceren met nieuwe doelgroepen binnen jouw organisatie? Zo staan veel bedrijven die de uitstroom van pensionerenden voelen momenteel voor een nieuwe uitdaging: hoe trek je millennials aan en bind je hen vervolgens aan jouw bedrijf? Hoe spreek je nu precies hun taal?

Hoe je dat voor elkaar krijgt, ontdek je op 12 november tijdens het evenement Futureproof door kunst & cultuur in de CIRCL in Amsterdam, waar Kevin de Randamie de cross-over maakt tussen creativiteit en zakelijkheid en je tegelijkertijd wegwijs maakt in de wereld van spoken word.

Meer informatie over de Week van Cultuur & Werk vind je hier.

 

Schrijf je nu in voor de workshop