Teun Castelein geeft een rondleiding door zijn kunstenaarsbrein tijdens Futureproof door kunst & cultuur


Van 11 tot en met 15 november 2019 vindt de Week van Cultuur & Werk plaats. Onderdeel van het programma is ook het evenement Futureproof door kunst & cultuur op 12 november in de CIRCL in Amsterdam. Hier zal onder meer Teun Castelein van Business Art Service tijdens zijn workshop Contrastdenken: een rondleiding door een kunstenaarsbrein jouw (kantoor)irritaties ombuigen naar zinvolle oplossingen met zijn contrast-denk-methodes.

Teun Castelein (1980) is een kunstenaar die bekend staat om een breed scala aan ondernemende avonturen. Met zijn projecten onderzoekt en bevraagt hij het functioneren van de vrije markt en de overlevingskansen voor het artistieke en het humanistische. Zo heeft hij in 2010 poolijs verkocht op het Museumplein om de Noordpool te behouden en richtte hij in 2012 bierbrouwerij Halbe op waarvan alle opbrengsten terugvloeiden in de kunstsector. Zijn werk wordt breed gedragen door nationale en internationale media en werd door de gemeente Amsterdam genomineerd als 'burger van het jaar 2016'.

 


Tijdens zijn workshop Contrastdenken: een rondleiding door een kunstenaarsbrein zal Teun je meenemen in zijn denkwijze en manier van aanpakken. Hij zal de deelnemers uitdagen om problemen of irritaties te delen en zal hiermee live aan de slag gaan om tot onconventionele en zinvolle oplossingen te komen. Uiteindelijk gaat iedereen naar huis met drie creatieve methodes: uitvergroten, contrasteren en combineren.

Ben jij benieuwd geworden en wil je ook jouw (kantoor)problemen op een creatieve manier benaderen? Kom dan op 12 november naar het evenement Futureproof door kunst & cultuur in de CIRCL in Amsterdam. Meer informatie over de Week van Cultuur & Werk kan je hier vinden.

Bekijk alle events van 11 t/m 15 november