Theaterspektakel Michael Starring Ben terug in Nederland!


Na een uitverkochte reeks voorstellingen in 2019 is de Engelse succesproductie Michael Starring Ben in mei opnieuw te zien in de Nederlandse theaters. Frontman Ben Bowman is er klaar voor het Nederlandse publiek door middel van een wervelende show weer het gevoel te geven dat ze écht naar Michael Jackson kijken. Bowman: “Mijn belangrijkste doel is om de muziek, dans en het charisma van Michael op het podium naar voren te brengen.”

Al van kinds af aan is Ben Bowman geobsedeerd door de King of Pop. Door zijn jarenlange ervaring wist hij zijn zang- en danskunsten zo te perfectioneren dat het publiek echt gelooft naar Michael Jackson te kijken. “Ik spendeerde mijn tijd urenlang aan het bestuderen van albumcovers, foto’s, interviews, video’s, simpelweg alles dat ik kon vinden over Michael. Het thema van mijn zevende verjaardagsfeestje was dan ook… Michael Jackson. Tegen die tijd had ik zijn meest kenmerkende danspassen al onder de knie en droomde ik ervan een performer te zijn als hij.”

Michael Jackson starring Ben2

Dat Bowman van zijn droom een beroep kon maken en daarmee duizenden mensen kon gaan entertainen, besefte hij zich pas veel later. “In mijn tienerjaren begon ik al te experimenteren met pruiken, make-up en kostuums. Mijn zelfverzekerdheid groeide naarmate ik ouder werd en op mijn 17e besloot ik in het diepe te springen en een feestzaal af te huren om mijn eerste ‘Michael Jackson Tribute Show’ te produceren.” Tot Bens grote verbazing en enthousiasme was de show uitverkocht en een groot succes. Op dat moment besloot Bowman, aangemoedigd door het enthousiasme van het publiek, fulltime te gaan werken aan zijn show en te starten met zijn eerste tour.

Michael Jackson starring Ben3

“En vandaag de dag toer ik met mijn theatershow de hele wereld over. Compleet met toegewijde muzikanten, dansers en technici, ook wel bekend als mijn extra familie. Het is voor mij een grote eer om met al deze getalenteerde mensen samen te werken en ik voel me gezegend om mijn droom te mogen blijven najagen. Als ik de energie en de buzz van het publiek door mijn lijf voel stromen op het podium, word ik steeds weer teruggebracht naar mijn jeugd. Terug naar het moment dat ik voor het eerst betoverd werd door Michael.”

En nu is het Bens beurt het Nederlandse publiek te betoveren tijdens dit adembenemende, choreografische theaterspektakel.

Bestel tickets voor de shows in Amstelveen, Groningen of Hoofddorp

50% korting!

Bestel tickets voor de show in Amsterdam

20% korting!

 

divider_email_footer

“Adembenemend” - Neil Duncan, BBC Radio

“Een van de meest gepolijste, waterdichte, funky en visueel perfect afgewerkte shows die ik in lange tijd gezien heb” - Bridget Metcalf, BBC Radio

“Ben was fantastisch. Zijn looks, stem en moves waren precies zoals die van Michael Jackson. Je voelde de passie door elk gezongen woord. Het was een perfecte tribute.” - Charlotte Green, What's Good To Do

“Onmisbaar” - The Telegraph ★★★★★