Betrokkenheid

Diversiteit op de werkvloer


“Wij geloven er heilig in dat iemand met meer plezier naar z’n werk gaat en beter gaat werken als deze persoon zichzelf kan zijn en zich geaccepteerd voelt binnen het bedrijf.” Jeroen Dekkers en Sem Klarenbeek van het theatergezelschap STOOK over hun voorstelling ’t Is Stil Aan.

Lees meer

Dit is er te doen op Keti Koti


Op Keti Koti herdenken en vieren we de afschaffing van de slavernij op 1 juli 1863. Keti Koti betekent ‘verbroken ketenen’, verwijzend naar de boeien waarmee de tot slaafgemaakten vastgezet werden. Na de nationale herdenking bij het Nationaal Monument Slavernijverleden vinden in.

Lees meer
Culturele tips Actief eropuit

5x cultuur in de natuur


De zomer is begonnen! Hoe meer mooie dagen, hoe meer we naar buiten trekken. Ook dan kun je cultuur beleven. In ons blog van deze week zijn we op zoek gegaan naar de leukste cultuur in de natuur: van museum tot festival. En wat dacht je van een cultureel verantwoorde rally? Zet.

Lees meer
Culturele tips Actief eropuit

Kampeer in de pruimenboomgaard van het Muiderslot


Deze zomer kun je weer kamperen bij het oudste en beste bewaarde kasteel van Nederland: het Muiderslot. In de pruimenboomgaard staan van 15 juli tot en met 27 augustus iedere vrijdag en zaterdag tenten, luchtbedden en stoelen klaar. Je hoeft alleen je slaapzak en goed gezelschap.

Lees meer
Culturele tips Voor het hele gezin

De leukste culturele uitjes met kinderen!


Cultuur verrijkt je leven en dat geldt ook voor je kinderen. Daarom zijn we deze week in leuke uitjes voor het hele gezin gedoken. Er is voor alle leeftijdsgroepen genoeg te beleven!

Lees meer
Culturele tips Actief eropuit

Terug in de tijd op de Dag van het Kasteel!


Kastelen spreken tot de verbeelding. Je ziet grote feesten voor je, prachtig geklede adel en voelt je in één keer teruggevoerd naar de middeleeuwen. Zie je daar nou een geheime gang?

Lees meer
Culturele tips Weekend weg

Wat is er te doen in De Maasstad?


Rotterdam is de op één na grootste stad van ons land, dus het zal je niet verbazen dat er enorm veel te doen is op cultuurgebied. Van Hans Klok & Friends tot REMASTERED - maar ook buiten ons aanbod valt er genoeg te ervaren. Daarom zijn we eens in de leukste belevenissen van de.

Lees meer
Culturele tips Magazine

Het ontspoort totaal in het nieuwe CW!-magazine


CultuurWerkt! brengt drie keer per jaar een online magazine uit vol met exclusieve interviews, aanbiedingen en winacties. Het magazine van april is nu voor iedereen beschikbaar!

Lees meer
Culturele tips Cultuur Musea

Theaterspektakel Michael Starring Ben terug in Nederland!


Na een uitverkochte reeks voorstellingen in 2019 is de Engelse succesproductie Michael Starring Ben in mei opnieuw te zien in de Nederlandse theaters. Frontman Ben Bowman is er klaar voor het Nederlandse publiek door middel van een wervelende show weer het gevoel te geven dat ze.

Lees meer
Culturele tips Cultuur Musea

Wat zijn de leukste musea in Nederland?


Dit zijn onze favoriete musea voor dit voorjaar. Want het is ’t perfecte moment om er op uit te trekken. Of het nou stralend mooi weer is of juist een regenachtige dag, je vindt altijd wel een activiteit die past bij het weer … en bij jou!

Lees meer