Weekendtips: van kunst op toast tot culturele ommetjes


Hopelijk kunnen we vanaf volgende week weer genieten van het hele cultuuraanbod in Nederland. Tot die tijd nog een paar alternatieve tips voor thuis én uit:

Lees meer

Open je blik met deze bijzondere online cultuurtips


Een nieuwe week met nieuwe tips. Met de huidige maatregelen focussen we ons nog steeds op al het moois wat kunst en cultuur ons online biedt. Van een spannende podcast over het duistere geheim van de manager van Elvis Presley tot de gratis online editie Musical meets Opera. Dus.

Lees meer

Begin het jaar goed met deze cultuurtips!


Het is alweer een week geleden dat we 2021 achter ons mochten laten. Voor veel mensen is dit hét moment om met goede voornemens aan de slag te gaan. Gezonder eten en meer sporten komen vaak voorbij maar denk vooral ook aan meer ontspanning! Daar kunnen kunst en cultuur een.

Lees meer

Knallende cultuurtips


Tien, negen, acht … Ohnee, nog even wachten! Hebben jullie ook zo’n zin in Oud en Nieuw? Wij kunnen niet wachten! Helaas zit een leuk feestje er niet in. Gelukkig zijn er genoeg andere leuke activiteiten om het nieuwe jaar in te luiden. Wij geven jullie drie cultuurtips:

Lees meer

Met deze cultuurtips kom jij de lockdown door


En we zijn weer in Lockdown …. Hoe ga jij je dagen vullen tijdens de kerstvakantie nu alle culturele instellingen gesloten zijn? Wij zetten deze week drie cultuurtips op een rijtje om ook deze lockdown door te komen:

Lees meer

Genieten van cultuur tot vijf uur


Alle culturele instellingen blijven voorlopig nog even dicht in de avond. Jammer, maar begrijpelijk. Gelukkig is er nog genoeg te beleven op cultureel gebied tot vijf uur! Daarom drie heerlijke cultuurtips om overdag te bezoeken:

Lees meer

4x Culturele cadeautips


Ben jij nog op zoek naar een bijzonder cadeau om onder de kerstboom te leggen? Geef dit jaar dan eens cultuur cadeau! Origineel en helemaal van deze tijd. Wij geven jullie vier onvergetelijke CultuurWerkt! cadeautips voor thuis en uit:

Lees meer

Cultuur in winterse sferen


De maand december is begonnen. Hebben jullie ook al zin om de kerstboom op te tuigen en leuke uitjes te plannen tijdens de kerstvakantie? Wij wel! Daarom deze week drie winterse cultuurtips:

Lees meer
Culturele tips

Black Friday: verzamel ervaringen en geen spullen


Vaak doen mensen mee aan Black Friday om cadeautjes voor de feestdagen in te slaan. Want het geven van fysieke cadeaus lijkt vaak de enige optie. Wij vinden dat we beter ervaringen kunnen verzamelen dan spullen. Kies eens voor een 'belevenis' als cadeau: samen een museum.

Lees meer

Minder stressen met deze cultuurtips!


Het is de Week van de Werkstress. Een mooi moment om stil te staan bij de kracht van cultuurbezoek. Cultuurbezoek heeft een positief aantoonbaar effect op het welbevinden van de werknemer. Daarom schudden we je deze week wakker met drie cultuurtips die jou hopelijk een extra.

Lees meer